P3 help please not working

RodPad

Premium Pilot
Joined
May 20, 2015
Messages
6,082
Reaction score
1,328
Age
60
Location
Pacific,NorthWet, 97031
BTW,
Thanks for sharing your fix, this a new one for a lot of us.

Rod
 
Joined
Nov 30, 2015
Messages
79
Reaction score
17
Age
52
May seem simple but happened to me and thought I would never figure it out. Looked back at DJI GO app first page where you select your drone, my P3P was not selected and once I did that all was right with the world. My drone would not respond, the menus I was looking for were no where to be found frozen picture etc
 
Joined
Jun 14, 2016
Messages
1,745
Reaction score
793
Age
63
I wasn't sure ether, but he has helped out on many problems, that I have posted on also. It was probable related to some other thread we were both on in the past.

I do recall for sure, that I have asked him to changes his aviator to anything but default. I think he is Smart enough to change it, but for sure he is a Smart A** for not. :rolleyes:

I actually spent some time in the j***, I mean looking for a way to attach a pict to a name on my own browser. :eek:

Rod
Changed my avatar just for you, Rod. It’s my “at work” face. :)
 
  • Like
Reactions: ianzone and RodPad

RodPad

Premium Pilot
Joined
May 20, 2015
Messages
6,082
Reaction score
1,328
Age
60
Location
Pacific,NorthWet, 97031
OMG, What is your at home, never mind. ;)
Thanks Man, I will have no problem picking you out of a crowd.:eek:

Rod
 
  • Like
Reactions: Pharm and ianzone
Joined
Sep 2, 2017
Messages
3
Reaction score
0
Age
69
Have you connected your phone to the Remote Control? Go to your settings on your Remote Control go to WiFi and connect to your Phantom use the default Password:12341234. That could be the reason you're not getting video feed to your phone
 
Joined
Oct 28, 2017
Messages
15
Reaction score
1
Age
60
Hi guys
I am complete newbie and just got a 2nd hand P3 stantard.

No matter what I do I can not link the Unit with the controller.

When I turn the unit on the camera moves around then locks in. I have managed to link my S7Edge phone some how but I can only get it too take off hover and then land.
(There is no camera pic on my phone)


I have tried everyway I can to upgrade firmware but cannot get it to accept it.
I am lost spent hours tring to get it linked up but am now stumped.
Can anyone please help me out with some ideas of how to get it working PLEASE
Hi guys
I am complete newbie and just got a 2nd hand P3 stantard.

No matter what I do I can not link the Unit with the controller.

When I turn the unit on the camera moves around then locks in. I have managed to link my S7Edge phone some how but I can only get it too take off hover and then land.
(There is no camera pic on my phone)


I have tried everyway I can to upgrade firmware but cannot get it to accept it.
I am lost spent hours tring to get it linked up but am now stumped.
Can anyone please help me out with some ideas of how to get it working PLEASE
 
Joined
Oct 28, 2017
Messages
15
Reaction score
1
Age
60
Are you using a cable from your S7 phone to the controller? or are you using a wifi connection from your phone to link with the controller?
 
Joined
Oct 28, 2017
Messages
15
Reaction score
1
Age
60

Dfox3500
NewAre you using a cable from your S7 phone to the controller? or are you using a wifi connection from your phone to link with the controller?
 
Joined
Sep 30, 2017
Messages
59
Reaction score
25
Age
55
Every possible fix I know of has been covered repeatedly... except the old sayings, "you get what you pay for", and "if it sounds too good to be true, it probably is".

In my experience with DJI so far, the hardware is pretty decent overall, its the soft and firmware that is flaky at best... and definitely not something I'd buy used, unless I saw it fly *perfectly* through at least 2 batteries back to back. Even then, it'd have to be one heck of a deal. There's just no way to know what some tool could have put one of these through.

BTW, I'm in no way trying to be a smart arse or anything like that, but it seems to me someone pawned their problem bird off on you. I hope you got it dirt cheap, atleast that way you have a ton of spare parts. Buy new, and if possible in your area, INSURE IT through a company like State Farm for any possible loss. ($30/yr for $750 coverage in my case). I'm covered for theft, fly-aways, catastrophic crashes, whatever.

Best of luck getting it going though, you're definitely in the right place with the best people on the net imho. If anyone can figure it out, you'll find em here!

I wish I had the answer for you, I know how frustrating these things can be. :-/
 

Recent Posts

Members online

Forum statistics

Threads
142,290
Messages
1,461,939
Members
104,061
Latest member
C simo