Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional No signal and gimbel not connecting

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by rogerdp, Apr 12, 2016.

  1. rogerdp

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    Need help just started this problem I start up everything connects fine the gimbel moves when you start it and when the camera screen comes on no signal and no camera said gimbel disconnected please help ImageUploadedByPhantomPilots1460480235.084800.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1460480250.167144.jpg ImageUploadedByPhantomPilots1460480260.783356.jpg
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    25,206
    Likes Received:
    7,642
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    Did you change anything since this problem started occurring -- like install new firmware?
     
  3. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    867
    Location:
    San Antonio, TX
    Same message I received when I updated firmware on RC and not on P3. As soon as 3 was upgraded, message went away.
     
  4. rogerdp

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    I actually have did an update but I just now updated to see if it'll fix the problem and didnt
     
  5. rogerdp

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    I'm seeing a lot of people are having this same problem any solutions
     
  6. L0v3

    Joined:
    Dec 2, 2015
    Messages:
    18
    Likes Received:
    3
    Location:
    Vietnamese
    sd card , i think so
     
  7. ryantrax

    Joined:
    Jul 14, 2015
    Messages:
    1,227
    Likes Received:
    336
    Location:
    Xenia, Ohio
    Latest firmware update needs to be done on the aircraft and the controller or they won't link.
     
  8. rogerdp

    Joined:
    Aug 31, 2015
    Messages:
    72
    Likes Received:
    11
    Thank you wish they would have just let me keep the firmware I have
     
  9. bobmyers

    Joined:
    May 10, 2015
    Messages:
    3,611
    Likes Received:
    867
    Location:
    San Antonio, TX
    I had to boot up twice to make the error go away
     
Loading...
Similar Threads - signal gimbel connecting Forum Date
Loss signal rth General Discussion Today at 11:43 AM
No image transmission signal Phantom 4 Pro Help Monday at 2:32 PM
no image transmission signal Pro/Adv Discussion Monday at 2:10 PM
DJI Phantom 3 Standard Signal Range Extender Standard/4k Discussion Sunday at 2:11 PM
Standard P3S Weak/Lost Video Signal Phantom 3 Help Saturday at 9:55 PM