Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

No audio on forum videos

Discussion in 'Photos and Video' started by mikeve, Mar 6, 2016.

  1. mikeve

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    116
    Likes Received:
    7
    Location:
    Merrickville, ON Canada
    Hi Gang

    While they're fine on my iPhone, my iPad won't play any audio tracks from the videos on the forum. YouTube and Vimeo work fine.

    Thanks for your ideas.


    Sent from my iPad using PhantomPilots mobile app
     
  2. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    12,310
    Likes Received:
    6,504
    Location:
    Amory Mississippi
    Just tried on mine and working fine .
     
  3. jason

    Joined:
    Oct 12, 2014
    Messages:
    4,726
    Likes Received:
    480
    Location:
    Commerce Twp,MI
    Isn't it nice we spend all that money on iSmart equipment just to find out it's dumb.[​IMG]
     
  4. mikeve

    Joined:
    Apr 17, 2014
    Messages:
    116
    Likes Received:
    7
    Location:
    Merrickville, ON Canada
    Let be more specific:

    Desktop/Safari - works
    iPhone/Safari - works
    iPhone App - works
    iPad/Safari - works
    iPad/App - doesn't work.

    Something has happened to the App on my iPad. I've tried deleting it and reinstalling and rebooting the iPad to no avail.
     
  5. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    8,044
    Likes Received:
    5,015
    Location:
    Live! From New York!
    It is usually a loose screw behind the screen. :D
     
    jason and dirkclod like this.
  6. LuvMyTJ

    LuvMyTJ ADMINISTRATOR
    Staff Member

    Joined:
    Feb 9, 2014
    Messages:
    8,044
    Likes Received:
    5,015
    Location:
    Live! From New York!
    I assume other apps like youtube and such work OK on the pad? If so I would blame the app. The app uses Tapatalk which is an abomination in my opinion. I have tried to use TAT but it is just terrible. Try uninstalling the app and reinstalling it. Or if you have an older copy of the app in iTunes on your computer delete the current one & sync it to your backup. It may be something that will be fixed in the next update.
     
    dirkclod likes this.
  7. dirkclod

    dirkclod Moderator
    Staff Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    12,310
    Likes Received:
    6,504
    Location:
    Amory Mississippi
    On my mini I don't have the app but the main site . Maybe that's why It works on mine .
     
Loading...
Similar Threads - audio forum videos Forum Date
Record Audio with Video Cache? Phantom 4 Discussion Friday at 7:30 AM
The latest firmware update adds audio to my drone footage?? Phantom 4 Pro Help Thursday at 5:17 PM
Audio Pro/Adv Discussion Jul 31, 2017
Phantom 4 pro audio recording in drone- Phantom 4 Pro Discussion Jul 16, 2017
Audio Phantom 4 Pro Discussion Jul 5, 2017