Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

New Phantom 2 compass compatibility with Phantom 1?

Discussion in 'Phantom 1 Discussion' started by Tobrouk, Nov 20, 2014.

  1. Tobrouk

    Joined:
    Jan 10, 2014
    Messages:
    196
    Likes Received:
    32
    Location:
    Switzerland
  2. CityZen

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    940
    Likes Received:
    36
    Location:
    NYC
    I don't see why it wouldn't. The only issue might be the cable length; you may have to extend it.
    (A P2 main board will have the compass socket on it, rather than having to route through the GPS.)
     
Loading...
Similar Threads - Phantom compass compatibility Forum Date
Phantom 3 Pro. Compass error. Exit GPS mode. ,after rebuild Pro/Adv Discussion Dec 24, 2017
need help locating compass wire for phantom 4 Phantom 4 Discussion Dec 21, 2017
Phantom 4 Compass Calibration General Discussion Nov 30, 2017
Phantom 4 Compass Calibration General Discussion Nov 17, 2017
Phantom 3 compass vs. phantom 4 compass Pro/Adv Discussion Oct 14, 2017