Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

MAC and upgrading datalink

Discussion in 'General Discussion' started by jonteman, Apr 24, 2014.

  1. jonteman

    Joined:
    Apr 11, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I am using MAC and I think I need to upgrade the datalink. Just bought it but it doesn't work.
    Must I have a PC? I borrowed a friends PC but I could't upgrade. It had windows 7. Is that a problem?
    I dont want to buy a PC just for upgrading =(
     
  2. rilot

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    842
    Likes Received:
    5
    Location:
    Twyford, UK
    Use Parallels or VMware Fusion. Works fine.
     
  3. jondrew

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Messages:
    264
    Likes Received:
    1
    Probably cheaper to buy a win7 laptop off craigslist than buying a VM/win 7 license.
     
  4. jonteman

    Joined:
    Apr 11, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    I'm not spending more money on this toy so I think I have to borrow another PC then... :?
     
  5. GB Phantom

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    153
    Likes Received:
    26
    Location:
    UK
    Hi conteman, i have a mac and i just installed windows 7 on it using "bootcamp" that comes with every mac, i bet you could get a cheap copy of windows 7 or windows xp. Do a search on youtube "Bootcamp Windows" its very easy to install.
     
  6. jonteman

    Joined:
    Apr 11, 2014
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    The problem is that I used a PC with Windows 7 and it didn't work. I could't get any contact for upgrading.
    Have to try again then...
     
  7. EMCSQUAR

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    1,692
    Likes Received:
    8
    Location:
    N 44.895 W 93.354 Minnesota
    More than likely you didn't have the datalink driver installed.
     
Loading...
Similar Threads - MAC upgrading datalink Forum Date
Immaculate Phantom 4 with Nvidia Shield K1 (Price Lowered $750) Classifieds Jan 9, 2018
how to get cached video from controller to MacBook Pro Phantom 4 Pro Discussion Oct 27, 2017
Should I get a MacBook When Operating my Phantom 4 Pro with an iPhone or iPad? Phantom 4 Pro Discussion Oct 25, 2017
Mavic Pro stuff, Macbook, Nexus 6p, iphone 6s, Note 5, Gear S3, LG G5 Classifieds Sep 30, 2017
P4P files won't copy to my Mac Phantom 4 Pro Help Sep 23, 2017