Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

  1. serhan serhan

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
  2. rockydog

    Joined:
    May 25, 2015
    Messages:
    1,218
    Likes Received:
    360
    Location:
    London UK
    You need to be using a phone/tablet which has GPS built in.
     
  3. serhan serhan

    Joined:
    Oct 17, 2016
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
  4. Dinerve

    Joined:
    Sep 7, 2016
    Messages:
    312
    Likes Received:
    101
    Not if you cache the map of the area you'll go to by enabling the option in DJI Go before heading out to fly.


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
Loading...
Similar Threads - remote control position Forum Date
FS: (2) Phantom 5.8 GHz Remote Controllers Classifieds Sunday at 6:58 PM
Remote Controller battery fixed Phantom 4 Pro Help Saturday at 10:02 AM
Gimbal control on remote not working Standard/4k Discussion Thursday at 4:48 PM
Remote Control won't turn off General Discussion Wednesday at 11:38 AM
DJI Phantom 4 Remote Controller Classifieds Aug 15, 2017