Help, replaced my yaw arm on my P3 SE and controller issues

Joined
Apr 14, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Age
49
Since replacing the yaw arm, my camera wont go home and just moves around till it overheats. Lastly, I replace the single antenna with a 2.4 ghz and 5.8 ghz panel and the antenna with the larger variety. Now it connects sometimes and disconnects just as much, please help, I’m at a loss!
 
Joined
Sep 30, 2017
Messages
1,520
Reaction score
1,297
Location
Kansas
I sure cant help you with the main question.....But i can tell you This : IF the drones not in the air with air flowing around the gimbals motors....They Will overheat....its best to point a small fan on the gimbal area when its powered up and No props are spinning away......Hope some body can help you with your main problem. !
 
  • Like
Reactions: ianzone
Joined
May 22, 2016
Messages
4,481
Reaction score
2,280
Age
49
Location
NZ
Since replacing the yaw arm, my camera wont go home and just moves around till it overheats. Lastly, I replace the single antenna with a 2.4 ghz and 5.8 ghz panel and the antenna with the larger variety. Now it connects sometimes and disconnects just as much, please help, I’m at a loss!
Sometimes relink can help signal loss,have you tryed gimble calibration
 
  • Like
Reactions: MotorCycle-Man
Joined
Feb 15, 2016
Messages
986
Reaction score
272
Age
61
Location
Mountain City, TN
Sounds possibly like an issue with the ribbon cable, or if you you replaced the ribbon cable, there's been many complaints on the forums for the same symptom. And the cause many times is the pitch shaft being installed 180° off into the camera.
 
  • Like
Reactions: MotorCycle-Man

New Threads

Forum statistics

Threads
133,522
Messages
1,382,818
Members
97,448
Latest member
SDsc0rch