Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Ground Station for Phantom

Discussion in 'DJI Ground Station' started by Adam, Apr 5, 2014.

  1. Adam

    Joined:
    Dec 8, 2012
    Messages:
    440
    Likes Received:
    18
    Discuss the new DJI Ground Station hardware and software for the Phantom and Phantom 2.
     
  2. Loafington

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Is it just me? I cannot get the found station to communicate with the aircraft.
     
  3. OI Photography

    Joined:
    Sep 23, 2013
    Messages:
    5,542
    Likes Received:
    19
    Location:
    Clarksville, TN
    What version of the Phantom do you have, and what steps have you taken so far?
     
  4. Loafington

    Joined:
    Apr 9, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Where do I find that info?

    As far as steps taken, nothing more than updating the controller firmware.
     
  5. thedjiguy

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    276
    Likes Received:
    1
Loading...
Similar Threads - Ground Station Phantom Forum Date
Ground station for Phantom 1.1.1 ? Phantom 1 Discussion Jun 27, 2017
Phantom 4 Ground station? Phantom 4 Discussion Aug 6, 2016
Phantom3 Crash (ground station) lost altitude Pro/Adv Discussion Mar 8, 2016
PC Ground Station for phantom 3? Pro/Adv Discussion Sep 22, 2015
Poor signal from ground station to phantom DJI Ground Station Jul 23, 2015