Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Grid lines for gimbal

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by Elvisisinthebuilding, Feb 4, 2016.

  1. Elvisisinthebuilding

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    9
    Likes Received:
    3
    Has anyone lost their grid lines and the ability to adjust the gimbal horizon? With last update
     
  2. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    10,171
    Likes Received:
    5,001
    Some settings can go back to default values on a firmware upgrade.
    Just check around and put things back the way you like them.
     
  3. Elvisisinthebuilding

    Joined:
    Nov 6, 2015
    Messages:
    9
    Likes Received:
    3
    All good thanks for your reply
     
Loading...
Similar Threads - Grid lines gimbal Forum Date
FPV Gridlines Won't Stay On Phantom 4 Help Jan 12, 2017
Flying gridded flightlines Standard/4k Discussion Feb 26, 2016
Flying a Grid - P4A Phantom 4 Pro Discussion Saturday at 8:36 AM
The Grid System is Coming... Rules and Regulations Apr 20, 2017
Software for generating grid coordinates that Litchi can use Control (Go, Litchi, etc..) Feb 4, 2017