Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Experimenting with the elevation.

Discussion in 'General Discussion' started by panamino, Jan 17, 2016.

  1. panamino

    Joined:
    Jan 6, 2016
    Messages:
    44
    Likes Received:
    3
    Location:
    Austin, TX.
    On my settings it gives the max elevation reading meters. Is there anyway to make it read in feet? I set it to 500 meters this morning and took Sophie up to 600 feet. So that confirms that it is set in meters. I think I will stick to 400 feet or less though. How high have you guys had your drones?
     
  2. Mark The Droner

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    4,431
    Likes Received:
    1,359
    In questions like this, it's best to tell us what you're flying. But I suspect if you look in your dji assistant software, you'll find the tab that will allow you to change from meters to feet.
     
  3. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    10,146
    Likes Received:
    4,979
    Note that when you swap over to feet, the RTH height will still be shown in Metres.
    [​IMG]
     
Loading...
Similar Threads - Experimenting elevation Forum Date
Experimenting with short videos - Cabot Tower, Bristol Photos and Video Dec 13, 2015
Dashware telemetry overlay experimenting Photos and Video Nov 11, 2015
Experimenting with combinations of damper on H3-2D Zenmuse H3-2D GoPro Gimbal Sep 24, 2013
what is the current elevation record for a quadcopter? General Discussion Jul 18, 2017
How do you eliminate yaw drift while stationary at any elevation? Pro/Adv Discussion Jun 3, 2017