Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

DBS install question

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by tonyt76, Feb 8, 2016.

  1. tonyt76

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    915
    Likes Received:
    117
    Is it possible to remove the stock antennas from the remote without breaking them? I want to keep them intact incase I decide to put them back in one day.

    Thanks for your help


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,841
    Likes Received:
    8,653
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    Yes. Watch this:

     
    ObiDon likes this.
  3. tonyt76

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    915
    Likes Received:
    117
    Thanks!


    Sent from my iPhone using PhantomPilots mobile app
     
  4. Prowler

    Joined:
    Feb 16, 2015
    Messages:
    237
    Likes Received:
    32
    Location:
    TEXAS
    Could not understand the man?
     
  5. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,841
    Likes Received:
    8,653
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    No worries. Just watch and see how he does it ;)
     
  6. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,841
    Likes Received:
    8,653
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    Here's another how-to (in English):

     
Loading...
Similar Threads - DBS install question Forum Date
Dbs installed. Quick question Standard Feb 9, 2017
Dbs install questions. Standard May 14, 2016
DBS Install Questions Standard Dec 9, 2015
DBS MODS ITELITE Antenna Installation Questions Pro/Adv Discussion Aug 19, 2015
Itelite dbs install screw up Standard Jan 13, 2018