Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can't power up motors after updating to firmware to 3.14

Discussion in 'Firmware' started by bobweder, Jul 27, 2013.

  1. bobweder

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I updated the NAZA firmware today to v3.14 using v2.14 of the assistant software. Now I can't get the motors to spin up. The transmitter is talking to the Phantom because the Phantom LED switches to blinking yellow when I turn off the transmitter.

    When the transmitter is on and in GPS mode, I get a double green blink of the LED. Moving the transmitter sticks to the lower left corners doesn't power up the motors.

    What do I need to do to fix this?
     
  2. CameraGuy

    Joined:
    Jun 3, 2013
    Messages:
    318
    Likes Received:
    1
    I think I would try and make sure the radios are bound together.

    Then it should work, I hope anyway.

    Did it work before?

    D
     
  3. bobweder

    Joined:
    Jul 27, 2013
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Thanks for taking time to reply.

    I tried re-updating the firmware. That seemed to fix it. I have every reason to believe the radios were bound together by the way the LED light behaved and the fact when I was hooked up to the NAZA-M assistant, moving the sticks made various settings react in the software.

    Bottom line is it’s working. I can’t be certain what the fix was. Only my geek curiosity cares.
     
Loading...
Similar Threads - Can't power motors Forum Date
Can't get motors to full power Phantom 2 Vision + Discussion Apr 1, 2015
Professional Can't charge my P3 battery, power button lights up red aswell as one continuously flashing green led Phantom 3 Help May 8, 2016
Can't power-up ph2v+ Phantom 2 Vision + Discussion Aug 30, 2015
help required - can't power up Phantom 2 Discussion Aug 22, 2014
P3S - Can't change max distance to over 500m? General Discussion Today at 3:48 AM