Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can't change max height since last fw update

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by exit 4, Jun 16, 2016.

  1. exit 4

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    472
    Likes Received:
    122
    Location:
    Southern New Jersey
    I just updated to 1.9 and cannot change the max height. I am near hills that have different heights and wanted to change it to 250 to allow me to move from hill to hill. Now when I go to the limit in the app and enter 150 there is no return or anything to "enter" the height. The number keyboard just remains showing. If I shut down and reboot everything the height is back to 120. Any ideas?
     
  2. With The Birds

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    5,797
    Likes Received:
    2,011
    Location:
    Australia
    Is the AC connected. It needs to be to adjust any settings that are uploaded, including this one.
     
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,850
    Likes Received:
    8,657
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    You need to press the enter key on your mobile device's keyboard.

    For example, this key on an Apple device:

    Keyboard.png
     
    Digdat0 likes this.
  4. exit 4

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    472
    Likes Received:
    122
    Location:
    Southern New Jersey
    There is no enter key on the keyboard I get. Nothing but a number pad, almost like a phone pad. I'll get a screen shot next time.
     
  5. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,850
    Likes Received:
    8,657
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    What kind of device are you using?
     
  6. Digdat0

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    1,361
    Likes Received:
    702
    Location:
    Oregon, USA
    There was a thread like this in the Dji forums within the last few months. Ended up being something weird in the device keyboard settings. They had to reset them back to default settings and the regular keyboard would show again instead of the number pad.
     
Loading...
Similar Threads - Can't change max Forum Date
P3S - Can't change max distance to over 500m? General Discussion Aug 19, 2017
Can't change max alt And other settings Phantom 4 Help Jan 14, 2017
Phantom 3 Pro Photos In 960X540 - Can't Find Settings To Change It Pro/Adv Discussion Oct 22, 2017
Facebook Live posting to wrong account. Can't seem to change it General Discussion Aug 8, 2017
Can't change! 2.4GHZ - 5.8GHZ Phantom 4 Discussion Jun 28, 2017