Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can I swap batteries between my P3A and P3S?

Discussion in 'General Discussion' started by QuadBart, Feb 6, 2016.

  1. QuadBart

    Joined:
    Jan 28, 2016
    Messages:
    336
    Likes Received:
    119
    Location:
    USA
    If I've got a P3A and P3S can I use both batteries in one or the other? I know there are different firmware versions, but I don't know what affect that has on the batteries. I've yet to stick the P3S battery in the P3A and vice a versa to see. I guess nothing will happen but I thought I'd ask first...
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    25,613
    Likes Received:
    7,769
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
    Yes. I swap mine between my Phantoms all the time.
     
    QuadBart likes this.
Loading...
Similar Threads - swap batteries between Forum Date
Swapping Batteries Pro/Adv Discussion Oct 10, 2015
How long do you wait to swap batteries? Pecentage Phantom 2 Vision + Discussion Jul 27, 2014
Metal arm ends .... I will swap from my Std to my Pro - when it returns Pro/Adv Discussion Jul 29, 2017
Tough Motor Swap General Discussion Apr 30, 2017
Video Interference after ribbon swap. purple/pink/magenta with green Pro/Adv Discussion Apr 8, 2017