Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Can I get a new P3A and use my old controller?

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by flyinbriyin, Sep 30, 2016.

  1. flyinbriyin

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I crashed my P3A and broke the gimbal mount and camera. I also cracked one of the arms. I'm hesitant to purchase a new camera and gimbal mount for $300, if I can spend a few hundred more and get a new drone. My remote is perfectly fine but I'm concerned about compatibility with a new drone.

    Can I link my old remote to a new drone?
     
  2. alokbhargava

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    6,433
    Likes Received:
    2,121
    Location:
    San Francisco, CA
    Yes you can. You got to relink RC with the aircraft


    Sent from my iPhone using PhantomPilots
     
  3. Meta4

    Meta4 Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 8, 2014
    Messages:
    9,876
    Likes Received:
    4,810
    Just search the manual for Link to find the instructions.
    It's very easy and only takes a minute.
     
  4. m0j0

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    1,649
    Likes Received:
    571
    Yes. You just have to bind the new bird to the controller.


    Sent from my iPad using PhantomPilots
     
Loading...
Similar Threads - P3A old controller Forum Date
[SOLD] 2 GL300A P3A/P3P Controllers For Parts Classifieds May 12, 2017
For sale: ITELITE / sunhans 3w gold amp modified 300c controller for the p3a/p3p and even the p4. Classifieds Apr 1, 2016
P3A / HDMI board on controller - SOLD Classifieds Nov 9, 2015
P3A or hold out for Mavic General Discussion Wednesday at 11:06 AM
*SOLD* P3A Gimbal/Camera Classifieds May 2, 2017