Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

  1. Wholeo

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Need help,I updated the latest firmware for my P4, Problem is that cable to complete upgrade to aircraft is not seen by software, Ive tried a number of combinations of booting up with and without cable connected and i still get the same, Im bit frustrated at this point .
     
  2. sar104

    Joined:
    Mar 22, 2014
    Messages:
    3,323
    Likes Received:
    1,298
    Location:
    Los Alamos, NM.
    You need to be a bit more specific - are you using the Go app, if so on which platform, or the Assistant application, if so on which platform, and how, exactly, are you connecting the aircraft.
     
  3. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    27,830
    Likes Received:
    8,648
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
  4. Wholeo

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I got it done,I was trying to update from the controller,wrong way oops.
     
    #4 Wholeo, Jun 5, 2016
    Last edited: Jun 5, 2016
Loading...
Similar Threads - cable Forum Date
Do I need to connect my controller to my ipad via a cable? Phantom SE Jan 3, 2018
RC cable/losing video feed Phantom 4 Pro Discussion Dec 31, 2017
Standard Crash tore WiFi cable from connector Phantom 3 Help Dec 30, 2017
Crash tore WiFi cable out of connector Standard Dec 30, 2017
iPhone and micro USB cable General Discussion Dec 30, 2017