Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

Professional C1 ans C2 Buttons

Discussion in 'Phantom 3 Help' started by Matchlock, Sep 28, 2016.

  1. Matchlock

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    446
    Likes Received:
    82
    I keep getting a message that's never come up before and it happens when I press the C1 button on the bottom of the Phantom 3 Pro Remote Controller.

    When I press the button to flip the camera down toward the ground it says "DJI Go would like to communicate with the DJI C1"

    Can anyone tell me how to "fix" this." This is a brand new Phantom, never flown, just setting it up new, now.

    Thanks for any help.

    Bud
     
  2. msinger

    Approved Vendor

    Joined:
    Oct 30, 2014
    Messages:
    25,250
    Likes Received:
    7,662
    Location:
    Harrisburg, PA (US)
  3. ryantrax

    Joined:
    Jul 14, 2015
    Messages:
    1,239
    Likes Received:
    340
    Location:
    Xenia, Ohio
    Can you update to 10.0.2?
     
Loading...
Similar Threads - ans Buttons Forum Date
Tripod for P4 Transmitter Phantom 4 Pro Discussion Today at 11:54 AM
Dji avl58 transmitter and elvid skyvision help please. FPV (First Person View) Yesterday at 11:03 AM
Issue In Image Transmission Settings Phantom 4 Help Tuesday at 3:33 AM
Hey y'all from SW Arkansas Introductions Monday at 11:58 PM
No image transmission signal Phantom 4 Pro Help Monday at 2:32 PM