Autoflight Logic Autopilot Video Lag

Joined
Apr 15, 2016
Messages
25
Reaction score
1
Location
New Jersey, USA
Hello everyone...this is my first post on here but have been reading a lot since I got my drone a month ago. Lot of great info on here so thanks! I have the Phantom 3 Advanced.

I just started using Autoflight Logic's Autopilot App after getting comfortable flying via DJI Go. However, I'm getting a video lag of 10+ seconds when using the Autopilot app (which I am not seeing when using DJI Go). I'm using an iPad Mini 2 (cellular) but may try on the iPhone 6 or iPad Air to see if I can replicate the issue (I though the Mini 2 processor can handle but maybe I'm wrong?). I know the lag has to be in the Autoflight app because I've switched (after closing) between DJI Go and Autoflight during the same flight and there was no lag in DJI Go.

Just looking to see if anyone has had any similar experience and what they've done to fix it. Let me know if you need any more info. Thanks!!
 
Joined
Mar 24, 2015
Messages
312
Reaction score
138
Did you disable hardware video decoding in the settings?
 
Joined
Mar 24, 2015
Messages
312
Reaction score
138
I did not, it is still enabled. Should it be disabled?
No, enabling hardware video decoding is preferred. As a quick test you could try disabling it to see if it has any effect. What version of Autopilot are you on? Probably best to switch to email for this: [email protected]
 

New Threads

Forum statistics

Threads
134,987
Messages
1,396,633
Members
98,371
Latest member
luismarcs