Welcome to PhantomPilots.com

Sign up for a weekly email of the latest drone news & information

300 dpi @ 9 inches

Discussion in 'Pro/Adv Discussion' started by ablack82, Aug 28, 2015.

  1. ablack82

    Joined:
    May 12, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I had a request for a picture to be taken with these specifications. Can anyone help me out?
     
  2. Sammynels

    Joined:
    May 19, 2015
    Messages:
    595
    Likes Received:
    238
    Location:
    MA
    Take the pic then render it with Photoshop
     
    #2 Sammynels, Aug 28, 2015
    Last edited: Aug 28, 2015
  3. phuocsandiego

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    154
    Likes Received:
    69
    Location:
    San Diego, CA
    ^^^

    This. The Image Size dialog box allows you to specify the physical dimensions of the resulting image in inches as well as the resolution in dpi. So shoot at the 12 MP default of the P3, do your post processing afterwards and then as the last step resize it to the size your client specified.
     
Loading...
Similar Threads - 300 dpi inches Forum Date
ISO gl300b rc shell only Classifieds Yesterday at 5:00 PM
GL300A/B/C antenna wanted - UK Classifieds Wednesday at 10:16 AM
SOLD Epson Moverio BT-300 Augmented Reality Smart Glasses (AR/Developer Edition) Classifieds Aug 3, 2017
P4P with Epson BT 300? Phantom 4 Pro Discussion Jul 30, 2017
Question P3pro w323 and remote 300a Pro/Adv Discussion Jul 22, 2017